Hartwijzer video's

Hartwijzer heeft een eigen YouTube kanaal, waar veelvoorkomende vragen van patiƫnten worden beantwoord door een cardioloog of verpleegkundig specialist. Hieronder vind je onze video's.

Waarom moet ik al die pillen slikken na een hartinfarct?

YouTube-Vrouwenhart Waarom moet je al die pillen slikken na een hartinfarct? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) stelt de vraag aan dr. Louis Bartels, cardioloog in het Martini Ziekenhuis, Groningen.

Verschilt het vrouwenhart van een mannenhart?

YouTube-Vrouwenhart Verschilt het vrouwenhart van een mannenhart? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) vraagt het aan dr. Marie-Claire van Dijk, cardioloog in ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

Kan ik met boezemfibrilleren naar de huisarts?

YouTube - Boezemfibrilleren Kun je met boezemfibrilleren naar je huisarts? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) stelt de vraag aan Robert Tieleman, cardioloog in het Martini Ziekenhuis, Groningen.

Waarom moet mijn cholesterol zo laag zijn?

YouTube - Boezemfibrilleren Waarom moet je cholesterol zo laag zijn? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) stelt de vraag aan dr. Anho Liem, cardioloog in het Franciscus Gasthuis, Rotterdam.

Hoeveel kans heeft een kind op een aangeboren hartafwijking?

YouTube - Boezemfibrilleren Hoeveel kans heeft een kind op een aangeboren hartafwijking? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) stelt de vraag aan prof.dr. Jolien Roos-Hesselink, cardioloog in het Erasmus MC, Rotterdam.

Mag ik vliegen met mijn pacemaker of ICD?

YouTube - Boezemfibrilleren Mag je vliegen met een pacemaker of ICD? Anjo van Staaveren, verpleegkundig specialist in OLVG Amsterdam, stelt de vraag aan Joris Santman, physician assistant in Scheperziekenhuis Emmen.

Waarom moet je pillen slikken bij boezemfibrilleren?

YouTube - Boezemfibrilleren Waarom moet je pillen slikken bij boezemfibrilleren? Debby Keuken van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) stelt de vraag aan dr. Hans Bosker, cardioloog in Rijnstate ziekenhuis Arnhem.